Nieuws

Thomasz Yachts uit Sneek introduceert de nieuwe Thomasz 40 Cabrio.


De combinatie van het tijdloze design met de modernste technieken maakt de Thomasz 40 Cabrio uniek. Een ultiem motorjacht! Het resultaat van meer dan 30 jaar geprezen jachtbouwervaring van de familie Jetten uit Sneek in het premium jachtbouw segment.

 De Thomasz 40 Cabrio is de opvolger van de eerder in 2005 geïntroduceerde zeer succesvolle Thomasz Tristan 40.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Thomasz 40 Cabrio vond de familie het belangrijk dat het door klanten gewaardeerde Thomasz Yachts DNA behouden bleef. Marcel Jetten somt de kenmerken daarvan op: ‘Dat zijn de geweldige klassieke waaiersteven. Iedereen wordt gewoon blij als je zoiets sierlijks aan ziet komen varen. De chique ovale rvs-patrijspoorten, de fantastische king size open kuip met mini bar. En wat onze varensgasten extra waarderen: de enorme binnenruimte, de zo mooi doordachte indeling’.


Nieuw is ook het extra ruime zwemplateau achter het jacht. Steeds meer klanten willen dit nu. Hier kun je heerlijk even rondhangen en met de beentjes in het water bungelen. Of gezellig samen zitten voor een ontbijtje of met een drankje en tijdschrift. Hier kun je ook comfortabel en veilig van en aan boord komen na een duik in het water of vanuit een bijboot. Of voor een rondje op je supboard. Kinderen vinden hier spelen helemaal geweldig!

Vindt een klant extra uitrusting fijn? Geen probleem! Mogelijke extra opties zijn: een extra groot accupakket (meerdaags verblijf mogelijk zonder walstroom), een extra stille boeg- en hekschroef met vrije regelbaar vermogen, draadloze bediening van het jacht. Zelfs telescopische spudpalen zijn mogelijk. Om naar eigen inzicht niet achter een anker maar op je eigen spudpalen te gaan liggen, zodat je je eigen uitzicht en de wind kunt bepalen.

Het interieur van de Thomasz 40 Cabrio wordt zeer compleet en luxe uitgerust.
Thomasz Yachts biedt hierbij vier rijke interieurstijlen. Binnen deze stijlen wordt gewerkt met een royaal assortiment van prachtige materialen. Denk aan eersteklas gestoffeerde panelen en hoogwaardige bekleding, maar ook aan deuren en handgrepen afgewerkt met een kwaliteitsleer.

Thomasz Yachts behoort met de familie Jetten achter het stuurwiel tot het topsegment van de Nederlandse Jachtbouw. De nieuwe Thomasz 40 Cabrio zal dan ook zeer zeker een nieuwe parel op het water worden. De Thomasz 40 Cabrio wordt standaard geleverd met een zuinige 4 cilinder Yanmar dieselmotor van 110 pk. Deze milieuvriendelijke motor kan zelfs op biologische brandstof draaien.

Lengte 11.90 meter
Breedte 3.85 meter
Diepgang 1.05 meter
Prijs € 386.595,00 inclusief BTW

De eerste nieuwe Thomasz 40 Cabrio ‘in aanbouw’ is te bewonderen op de voorjaarsshow Motorboot Sneek van 5 t/m 7 april 2024 aan de Oude Oppenhuizerweg 87 te Sneek.

U bent van harte welkom!

Tel.: + 31 (0) 515 560066
sales@thomaszyachts.nl


Lees meer